Er zijn meerdere soorten platforms voor het delen betreffende documenten. De functies met platforms aiis.com.my voor de delen betreffende documenten kunnen het uploaden van bulkbestanden, het dynamisch indexeren van informatie en gebruikersbeheer behelzen. Ze inslikken ook dus verscheidenheid voordat functies bevatten, waaronder commentaar, weergave betreffende native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer plus toegang en authenticatie behelzen. Afhankelijk met het gebruik betreffende het programma kan zeker documentbeheersoftware dezelfde bepaald hoeveelheid beveiligingsfuncties waarnemen.

Een document kan worden beveiligd bij codering ervoor het werd gedeeld. Die bescherming kan worden geactiveerd door beleidsmatige of aan tijd gebaseerde factoren. Bovendien kan het zijn dat de bestemmingsgebruiker zijn inloggegevens opnieuw moet instellen om het document erbij kunnen merken. Bovendien, als een document wordt gedeeld, kan de inhoud ervan worden versleuteld en moet alleen beslist externe desktoptoepassing of -viewer de inhoud ontsleutelen. Wanneer de ontvanger het document niet kan bekijken, moet het aanlanden ‘niet langere gedeeld’ op de codering te verwijderen.

Een ander platform voor de delen betreffende documenten moet een geïntegreerde applicatie bevatten die medewerkers helpt van elkaar gelijktijdig te opereren. Afhankelijk met het platform kunnen functies bestaan eruit een enige, beveiligde verbinding, beveiliging voordat ondernemingsniveau plus de mogelijkheid om documenten over te bewerken. Geavanceerde analytische functies inslikken de productiviteit verhogen aan projecttaakbeheer en auditcompliance bij vergemakkelijken. Ze kunnen bovendien ondersteuning bieden voor de voltooien met taken in het document en versiebeheer van dossiers. Ze beheersen ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Indien een platform voor het delen van papieren aan dat criteria voldoet, is de klaar om te terechtkomen gebruikt voor samenwerking.

U volgende voornaamste platform voor het delen betreffende documenten bestaan Google Drive. Filestage bestaat een zeker platform voor jij delen met bestanden ervoor creatieve teams. Het heeft gekregen ingebouwde beveiliging om grote bestanden bij beschermen. AES 156-bit-codering gebruik van gemaakt in de dienst en worden opgeslagen aan een EU-server. Daarnaast heeft Filestage integraties met populaire tools en heeft jullie veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams vanwege unieke processen te creëren. Gebruikers kunnen op iedereen moment zeker samenwerken van bestanden. Diegene platforms hebben meerdere beveiligingsfuncties plus kunnen bedrijven assisteren bij het beheren van hun bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven aangaande staat door het plaatsen van dossiers te controleren. De gebruiker kan quest verspreiden middenin een groep prospects langs een URL-link en jullie toegang beheren met dus retentiebeleid. Wanneer kan dus bankier langs een URL-link een stukje onderzoek medio zijn prospects verspreiden. U bewaarbeleid bepaalt hoe langdurig een document binnen jij groepsdistributie werd bewaard. Zijkant kunnen tot en met verschillende bewaarrechten specificeren aan verschillende ontvangers. Bovendien beheersen deze beleidsregels beperkingen opleggen aan de bewaren met weergaven voor gebruikers binnen jij distributie.

Enige platforms voor jij delen van documenten vereisen authenticatie ervoor gebruikers toegang kunnen krijgen tot u inhoud. Wanneer een document door twee of meer mensen ervoor hetzelfde laadstation worden gedeeld, horen een gebruiker mogelijk inloggen of zeker account aanmaken om de te beheersen bekijken. Als het document niet worden gedownload ervoor de gebruiker de verbinding met jullie centrale verbreekt, heeft hij er misschien geen toegang toe. Zeker andere aanpak is u opzetten van zeker speciale link naar het favoriete document van een gebruiker op dus mobiel apparaat.