Er zijn andere soorten platforms voor jij delen betreffende documenten. U functies met platforms voor jouw delen met documenten kunnen het uploaden van bulkbestanden, het actief indexeren van informatie en gebruikersbeheer behelzen. Ze inslikken ook dus verscheidenheid door functies bevatten, waaronder commentaar, weergave met native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer plus toegang plus authenticatie behelzen. Afhankelijk met het gebruik met het systeem kan dus documentbeheersoftware zeker bepaald reeks beveiligingsfuncties beschikken over.

Een document kan word beveiligd met codering ervoor het wordt gedeeld. Die bescherming zouden worden geactiveerd door beleidsmatige of voor tijd gebaseerde factoren. Overigens kan het zijn dat de bestemmingsgebruiker zijn inloggegevens afwijkend moet beginnen om jullie document erbij kunnen merken. Bovendien, indien een document wordt gedeeld, kan jouw inhoud ervan worden versleuteld en moet alleen beslist externe desktoptoepassing of -viewer de inhoud ontsleutelen. Mits de ontvanger het document niet zou bekijken, zou het word ‘niet langer gedeeld’ aan de codering te verwijderen.

Een ander platform social.webfusionmadd.com voor jouw delen van documenten zouden een geïntegreerde applicatie bevatten die bureaus helpt dichtbij elkaar tegelijk te bewerken. Afhankelijk van het laadstation kunnen functies bestaan uit een enkele, beveiligde verbinding, beveiliging ervoor ondernemingsniveau en de mogelijkheid vanwege documenten bij te werken. Geavanceerde analytische functies beheersen de productiviteit verhogen aan projecttaakbeheer plus auditcompliance te vergemakkelijken. Zij kunnen alsmede ondersteuning verlenen voor jullie voltooien van taken in het document en versiebeheer van documenten. Ze beheersen ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Zodra een platform ervoor het delen van papieren aan dat criteria volstaan, is jullie klaar door te word gebruikt voordat samenwerking.

U volgende eerste platform voor het delen met documenten is Google Drive. Filestage bestaan een veilig platform voor jouw delen van bestanden aan creatieve teams. Het heeft gekregen ingebouwde beveiliging om uitgestrekte bestanden te beschermen. AES 156-bit-codering wordt gebruikt in de diensten en werd opgeslagen voordat een EU-server. Daarnaast heeft gekregen Filestage integraties met populaire tools plus heeft u veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams om unieke processen te creëren. Gebruikers beheersen op ieder moment veilig samenwerken aangaande bestanden. Deze platforms hebben verschillende beveiligingsfuncties plus kunnen bedrijven ondersteunen bij het administreren van uw bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven bij staat vanwege het bewaren van dossiers te checken. De gebruiker kan quest verspreiden onder een groep prospects via een URL-link en jij toegang administreren met een retentiebeleid. Ingeval kan beslist bankier langs een URL-link een stukje onderzoek middenin zijn prospects verspreiden. Het bewaarbeleid bepaalt hoe lang een document binnen de groepsdistributie wordt bewaard. Zij kunnen tot verschillende bewaarrechten specificeren voordat verschillende ontvangers. Bovendien kunnen deze beleidsregels beperkingen opleggen aan jullie bewaren betreffende weergaven voor gebruikers binnen u distributie.

Enige platforms voor jullie delen betreffende documenten vereisen authenticatie voor gebruikers toegang kunnen worden tot jullie inhoud. Indien een document door twee of langer mensen voordat hetzelfde laadstation wordt gedeeld, zou een gebruiker mogelijk inloggen of een account aanmaken om u te inslikken bekijken. Indien het document niet wordt gedownload voordat de gebruiker de verbinding met de centrale verbreekt, heeft hij er mogelijk geen toegang toe. Dus andere aanpak is jouw opzetten van dezelfde speciale link naar het favoriete document van een gebruiker op dus mobiel apparaat.