Er zijn meerdere soorten platforms voor het delen betreffende documenten. Jullie functies van platforms garajshop.com voor de delen betreffende documenten inslikken het uploaden van bulkbestanden, het dynamisch indexeren met informatie plus gebruikersbeheer behelzen. Ze kunnen ook een verscheidenheid betreffende functies bevatten, waaronder commentaar, weergave van native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer en toegang plus authenticatie behelzen. Afhankelijk van het gebruik met het programma kan beslist documentbeheersoftware een bepaald aantal beveiligingsfuncties beschikken over.

Een document kan word beveiligd betreffende codering voor het werd gedeeld. Dit bescherming kan worden geactiveerd door beleidsmatige of voordat tijd gebaseerde factoren. Mede kan het zijn dat de bestemmingsgebruiker is inloggegevens verschillend moet beginnen om jij document te kunnen horen. Bovendien, wanneer een document wordt gedeeld, kan u inhoud ervan worden versleuteld en zullen alleen zeker externe desktoptoepassing of -viewer de inhoud ontsleutelen. Als de ontvanger het document niet moet bekijken, zullen het worden ‘niet langduriger gedeeld’ door de codering te elimineren.

Een ander platform voor het delen betreffende documenten moet een geïntegreerde applicatie bevatten die bureaus helpt op elkaar tegelijk te werken. Afhankelijk betreffende het laadstation kunnen functies bestaan eruit een paar, beveiligde verbinding, beveiliging ervoor ondernemingsniveau en de mogelijkheid door documenten op te opereren. Geavanceerde analytische functies kunnen de productiviteit verhogen aangaande projecttaakbeheer en auditcompliance erbij vergemakkelijken. Zij kunnen overigens ondersteuning verstrekken voor jouw voltooien met taken in het document en versiebeheer van dossiers. Ze beheersen ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Zodra een laadstation ervoor het delen van dossiers aan die criteria volstaan, is jij klaar om te aanlanden gebruikt aan samenwerking.

Jullie volgende leidend platform voor de delen van documenten bestaat Google Drive. Filestage zijn een zeker platform voor jullie delen van bestanden voordat creatieve teams. Het heeft ingebouwde beveiliging om omvangrijke bestanden te beschermen. AES 156-bit-codering gebruik van gemaakt in de service en werd opgeslagen aan een EU-server. Daarnaast heeft Filestage integraties met populaire tools plus heeft jouw veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams vanwege unieke processen te creëren. Gebruikers inslikken op iedereen moment ongetwijfeld samenwerken betreffende bestanden. Degene platforms hebben meerdere beveiligingsfuncties plus kunnen bedrijven helpen bij het administreren van jouw bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven door staat vanwege het plaatsen van documenten te controleren. De gebruiker kan zoektocht verspreiden medio een menigte prospects via een URL-link en u toegang beheren met beslist retentiebeleid. Mits kan absoluut bankier langs een URL-link een stukje onderzoek tussen zijn prospects verspreiden. Jouw bewaarbeleid bepaalt hoe lang een document binnen u groepsdistributie wordt bewaard. Zij kunnen tot verschillende bewaarrechten specificeren aan verschillende ontvangers. Bovendien kunnen deze beleidsregels beperkingen opleggen aan het bewaren betreffende weergaven voor gebruikers binnen de distributie.

Enkele platforms voor jullie delen van documenten vereisen authenticatie voor gebruikers toegang kunnen worden tot u inhoud. Wanneer een document door twee of meer mensen op hetzelfde laadstation wordt gedeeld, horen een gebruiker mogelijk inloggen of dezelfde account aanmaken om jullie te kunnen bekijken. Ingeval het document niet worden gedownload voor de gebruiker de verbinding met jij centrale verbreekt, heeft hij er mogelijk geen toegang toe. Beslist andere methode is jullie opzetten van dus speciale link naar het favoriete document betreffende een gebruiker op een mobiel apparaat.