Daar zijn verschillende soorten platforms voor de delen betreffende documenten. Jullie functies betreffende platforms voor u delen met documenten kunnen het uploaden van bulkbestanden, het actief indexeren van informatie plus gebruikersbeheer omvatten. Ze inslikken ook dus verscheidenheid van functies bevatten, waaronder commentaar, weergave met native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer en toegang plus authenticatie behelzen. Afhankelijk van het gebruik van het systeem kan dezelfde documentbeheersoftware beslist bepaald reeks beveiligingsfuncties waarnemen.

Een document kan word beveiligd door codering voordat het werd gedeeld. Degene bescherming zouden worden geactiveerd door beleidsmatige of ervoor tijd gebaseerde factoren. Mede kan het zijn dat de bestemmingsgebruiker bestaat inloggegevens opnieuw moet instellen om jullie document erbij kunnen observeren. Bovendien, indien een document wordt gedeeld, kan u inhoud ervan worden versleuteld en kan alleen beslist externe desktoptoepassing of -viewer de kracht ontsleutelen. Wanneer de ontvanger het document niet moet bekijken, moet het terechtkomen ‘niet langer gedeeld’ bij de codering te elimineren.

Een ander platform voor jouw delen van documenten zullen een geïntegreerde applicatie bevatten die medewerkers helpt dichtbij elkaar samen te opereren. Afhankelijk van het laadstation kunnen functies bestaan uit een enige, beveiligde verbinding, beveiliging aan ondernemingsniveau plus de mogelijkheid door documenten op te opereren. Geavanceerde analytische functies inslikken de productiviteit verhogen dichtbij projecttaakbeheer en auditcompliance erbij vergemakkelijken. Zijkant kunnen eveneens ondersteuning bieden voor de voltooien met taken in het document en versiebeheer van documenten. Ze beheersen ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Indien een laadstation aan het componenten van dossiers aan deze criteria volstaan, is jullie klaar vanwege te belanden gebruikt voor samenwerking.

U volgende leidend platform voor jouw delen betreffende documenten bestaat Google Drive. Filestage bestaan een ongetwijfeld platform voor het delen van bestanden voordat creatieve teams. Het heeft gekregen ingebouwde beveiliging om omvangrijke bestanden te beschermen. AES 156-bit-codering wordt gebruikt in de service en werd opgeslagen voor een EU-server. Daarnaast heeft gekregen Filestage integraties met populaire tools plus heeft jouw veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams vanwege unieke processen te creëren. Gebruikers beheersen op elk moment ongetwijfeld samenwerken van bestanden. Degene platforms checkinow.com hebben andere beveiligingsfuncties plus kunnen bedrijven helpen bij het beheren van jouwe bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven op staat om het plaatsen van documenten te checken. De gebruiker kan onderzoek verspreiden middenin een groep prospects via een URL-link en jullie toegang beheren met absoluut retentiebeleid. Mits kan zeker bankier via een URL-link een stukje onderzoek middenin zijn prospects verspreiden. Jij bewaarbeleid bepaalt hoe langdurig een document binnen jij groepsdistributie wordt bewaard. Zijkant kunnen zelfs verschillende bewaarrechten specificeren ervoor verschillende ontvangers. Bovendien inslikken deze beleidsregels beperkingen opleggen aan u bewaren van weergaven voor gebruikers binnen jij distributie.

Sommige platforms voor jouw delen van documenten vereisen authenticatie voordat gebruikers toegang kunnen word tot jij inhoud. Als een document door twee of langduriger mensen op hetzelfde laadstation wordt gedeeld, zullen een gebruiker mogelijk inloggen of dus account aanmaken om het te beheersen bekijken. Wanneer het document niet werd gedownload ervoor de gebruiker de verbinding met jouw centrale verbreekt, heeft hij er misschien geen toegang toe. Dus andere aanpak is jullie opzetten van dezelfde speciale link naar het favoriete document betreffende een gebruiker op zeker mobiel apparaat.