Er zijn verschillende soorten platforms voor het delen betreffende documenten. U functies met platforms voor de delen van documenten beheersen het uploaden van bulkbestanden, het actief indexeren betreffende informatie plus gebruikersbeheer behelzen. Ze kunnen ook beslist verscheidenheid van functies bevatten, waaronder commentaar, weergave met native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer plus toegang plus authenticatie omvatten. Afhankelijk betreffende het gebruik met het programma kan zeker documentbeheersoftware zeker bepaald reeks beveiligingsfuncties beschikken over.

Een document kan word beveiligd door codering voordat het wordt gedeeld. Die bescherming zou worden geactiveerd door beleidsmatige of voor tijd gebaseerde factoren. Overigens kan het zijn dat de bestemmingsgebruiker bestaan inloggegevens anders moet beginnen om jij document bij kunnen horen. Bovendien, wanneer een document wordt gedeeld, kan jullie inhoud ervan worden versleuteld en kan alleen een externe desktoptoepassing of -viewer de inhoud ontsleutelen. Mits de ontvanger het document niet moet bekijken, moet het terechtkomen ‘niet meer gedeeld’ dichtbij de codering te verwijderen.

Een ander platform voor jouw delen betreffende documenten moet een geïntegreerde applicatie bevatten die bureaus helpt betreffende elkaar tegelijkertijd te werken. Afhankelijk met het platform kunnen functies bestaan eruit een sommige, beveiligde verbinding, beveiliging op ondernemingsniveau plus de mogelijkheid vanwege documenten door te opereren. Geavanceerde analytische functies beheersen de productiviteit verhogen door projecttaakbeheer plus auditcompliance te vergemakkelijken. Zij kunnen daarnevens ondersteuning bieden voor u voltooien betreffende taken bij het document en versiebeheer van dossiers. Ze inslikken ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Zodra een platform voor het componenten van documenten aan dit criteria voldoet, is jouw klaar om te terechtkomen gebruikt aan samenwerking.

Jullie volgende belangrijkste platform voor het delen betreffende documenten is Google Drive. Filestage bestaan een zeker platform voor jouw delen van bestanden voor creatieve teams. Het heeft gekregen ingebouwde beveiliging om omvangrijke bestanden erbij beschermen. AES 156-bit-codering gebruik van gemaakt in de service en wordt opgeslagen voor een EU-server. Daarnaast heeft Filestage integraties met populaire tools plus heeft het veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams om unieke processen te creëren. Gebruikers kunnen op ieder moment zeker samenwerken door bestanden. Deze platforms hebben andere beveiligingsfuncties plus kunnen bedrijven bijstaan bij het administreren van jouw eigen bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven in staat door het plaatsen van papieren te controleren. De gebruiker kan zoektocht verspreiden medio een groep prospects via een URL-link en u toegang administreren met beslist retentiebeleid. Mits kan beslist bankier via een URL-link een stukje onderzoek midden zijn prospects verspreiden. Jouw bewaarbeleid bepaalt hoe lang een document binnen jij groepsdistributie wordt bewaard. Zijkant kunnen zelfs verschillende bewaarrechten specificeren voordat verschillende ontvangers. Bovendien kunnen deze beleidsregels beperkingen opleggen aan de bewaren betreffende weergaven voor gebruikers binnen jouw distributie.

Enkele csit.udru.ac.th platforms voor de delen met documenten vereisen authenticatie ervoor gebruikers toegang kunnen word tot de inhoud. Indien een document door twee of meer mensen voor hetzelfde platform wordt gedeeld, horen een gebruiker mogelijk inloggen of dus account aanmaken om de te beheersen bekijken. Als het document niet worden gedownload aan de gebruiker de verbinding met jullie centrale verbreekt, heeft hij er misschien geen toegang toe. Absoluut andere methode is de opzetten van dus speciale link naar het favoriete document met een gebruiker op beslist mobiel apparaat.